Aktuelt

Trondheim maraton 2021!

Trondheim maraton 2021!

Flere gode resultater fra namdalløpere i dagens Trondheim maraton. Hilde Borkmo, Hild Sissel Vannebo og Kathrine Hovd løp alle inn til 2.plass i sine klasser på gode tider.
Trykk på lenken for fullstendige resultatlister.

EXTRA-LØPET 2021

EXTRA-LØPET 2021

Fantastisk flotte løpsforhold da den første utgaven av Extra-løpet ble arrangert på Spillum i dag.
Katrine Hovd og Are Fossheim ble beste dame og herreløper på 5km, mens Julie Røthe Lysberg og Alexander Kirkeberg løp raskest på 10km.
Alle resultater for konkurranseklassene finner du ved å trykke på lenken under.

Trøndelags raskeste 5 og 10 km-løype i Extra-løpet!

Trøndelags raskeste 5 og 10 km-løype i Extra-løpet!

Lørdag 28. august arrangerer vi i samarbeid med Coop Midt-Norge et helt nytt løp med kontrollmålte løyper for både 5 og 10 km!

Selve dagen åpner med et barneløp på omkring én kilometer, og vil ellers bestå av to konkurranseløp med fellesstart på henholdsvis fem og ti kilometer, samt et mosjonsløp på fem kilometer. Start og målgang skjer på parkeringsområdet utenfor Coop Extra Spillum, og traseen strekker seg over industriområdet på Spillum. Det lengste løpet innebærer to runder à fem kilometer.
NB! Løpet gir 200 OPPTUR-poeng!

Trykk på lenken under for påmelding og mer info om løpet!

Foto: Karl Erik Hovik Aune/NA

Riasten rundt 2021!

Riasten rundt 2021!

Hele 9 løpere fra Namdal løpeklubb deltok i Riasten rundt i dag. Julie Røthe Lysberg vant juniorklassen mens Hannah Fossheim var tett på og løp inn til tredjeplass i samme klasse. Are Fossheim løp også godt og klarte en sterk andreplass i juniorklassen for menn. Hild Sissel Vannebo løp inn til andreplass i D40-54, Berit Vestermo vant klassen D veteran. Ole Leirvik, Merethe Røthe, Anita Fossheim og unge lovende Odin Fossheim var de øvrige fra Namdal som sprang det 15 km lange terrengløpet.

Trykk på lenken for komplett resultatliste.

5 km Hestmarka

5 km Hestmarka

Mattis Amundsen og Julie Røthe Lysberg var raskest da det fjerde løpet i Namdalskarusellen ble gjennomført mandag kveld. Det var fin løpetemperatur da fire av herreløperne senk seg under 17 blank.
Amundsen tok seieren med tiden 16.36 foran Tobias Bergslid (16.46), Are Fossheim (16.49) og Magnus Solbakk (16.59).
Julie Røthe Lysberg løp inn til 19.54, foran Linnea Cicilie Øyesvold som løp godt med tiden 20.09.


Trykk på lenken for fullstendig resultatliste

Riseth nr. 6 i Svinestranda opp!

Riseth nr. 6 i Svinestranda opp!

Kristin Riseth løp inn til sjetteplass i det første løpet i norgescupen i motbakkeløp. Løypa var 7 km lang og hadde en stigning på hele 1.090 høydemeter.

Foto: Fjellhug/Vereide IL

Klikk på lenken for resultatliste.

Grong sparebankløpet/Spillumsfjellet opp!

Grong sparebankløpet/Spillumsfjellet opp!

Mange gode tider og jevne dueller da Spillumsfjellet opp ble gjennomført i strålende vær i dag. Olaf Talmo og Hannah Fossheim gikk av med seirene.
Vinnertiden til Talmo er den tredje beste i løpets historie, mens det ble også løpt veldig godt av Martin Reppen og Eirik Nordvik, henholdsvis 20 og 40 sekunder bak Talmo!
Trykk på lenken for komplett resultatliste.

Foto: Svein-Tore Hovd

Sterk 800 m av Are Fossheim!

Sterk 800 m av Are Fossheim!

Are Fossheim med en god tid på 800 m under Kleppenlekene tirsdag kveld, da han løp inn til tiden 2.09.91.

Lenke
Namdalskarusellen løp 3!

Namdalskarusellen løp 3!

Are Fossheim var raskest og løp på gode 9.50 da Namdalskarusellens tredje løp stod for tur. Tobias Bergslid og Arne Fjeldseth fulgte nærmest med 10.15 og 10.21.
På damesiden løp ungjentene godt medJulie Røthe Lysberg på 11.29, som var raskest foran Hannah Fossheim 11.49.

Klikk på lenken for komplett resultatliste.

Foto: Svein-Tore Hovd

Kjell Halvarssons minneløp

Kjell Halvarssons minneløp

God temperatur og fine forhold da Magnus Solbakk stakk av med en knepen seier foran Are Fossheim i Kjell Halvarssons minneløp. På grunn av korona-restriksjoner løp de i hver sitt heat, så hvem som faktisk vant løpet ble en spennende affære der de siste 500 meterne ble avgjørende til Solbakks fordel.
På tredjeplass kom Arne Fjeldseth, som har bemerket seg med god løping i vårens løp.
Linnea Cicilie Øyesvold, som løper i klasse 12-14 år, var raskest av samtlige damer og kom i mål på 18.08, foran Julie Røthe Lysberg som løp på 18.35.
Alt i alt god deltakelse i løpet som er til minne om Kjell Halvarsson.

Trykk på lenken for resultatliste.

Foto: Sven-Tore Hovd

Namdalskarusellen løp 2!

Namdalskarusellen løp 2!

Tette dueller og flere gode tider da 800 m baneløp stod for tur i Namdalskarusellen. Tobias Bergslid var raskest av samtlige da han med knappest mulig margin hadde raskeste tid foran Arne Fjeldseth. Blant damene var Inger Bergslid raskest.
Klikk på lenken under for fullstendig resultatliste.

Foto: Bjørn Tore Ness

Namdalskarusellen løp 1!

Namdalskarusellen løp 1!

God deltakelse og mange sterke tider i det første løpet i Namdalskarusellen. Ungdommen fikk løpe sammen i en fellestart, mens de resterende gjennomførte løpet virtuelt senere i uken.
Martin Reppen løp raskest av samtlige med en god tid i den kuperte løypen. På damesiden var unge Linnea Cicilie Øyesvold raskest, tett fulgt av Julie Røthe Lysberg.