Aktuelt

Årsmøte i Namdal løpeklubb

Så fremt smittesituasjonen tillater det blir det tradisjonelt årsmøte i Namdal løpeklubb. Oppmøte i Steinkjerhallen lørdag 12. mars, der vi starter med ei treningsøkt inne i hallen kl. 12:00. Selve årsmøtet starter kl. 14:00. Det blir servert pizza.
Skulle smittesituasjonen gjøre dette umulig, vil møtet avholdes senere.
Formell møteinnkalling og sakspapirer kommer på e-post til alle medlemmer.

Engan rundt

21 løpere stilte til start fra Prix østbyen. Ca. halvparten løp langløypa der Erik Grimstad var raskest foran Espen Fiskum. På de neste plassene fulgte Jørgen Fiskum og Ole Leirvik. Første kvinne ble Hanna Nordbroden, som løp godt på det glatte underlaget. I kortøypa var Bendik Røthe og Hannah Fossheim de raskeste.

Foto: Svein-Tore Hovd

Namdal løpeklubbs høstsamling

Namdal løpeklubb inviterer til høstsamling i Namsos lørdag 24. oktober. Samlinga er åpen for alle, også "ikke-medlemmer".
Kl. 12:00: Treningsøkt på bane (Kleppen Stadion). Økta ledes av Alexsander Kirkeberg. Aerob intervalløkt med fokus på teknikk: 4 x (4min + 1min). 1min pause mellom dragene, 2 min seriepause.
Kl. 14:00: Pizza og faglig påfyll på Cafe Røthe. Alexander holder et 30-40 min innlegg om skader og skadeforebygging.
Kl. 20:00 og utover kvelden: Uformell samling på Cafe Røthe.
Velkommen!

Hytteplanmila 2020

Sterkt løp av Alexander Kirkeberg da han i dag løp inn til ny pers på 10 km med tiden 30.25!

Styrketrening Namsos

Styrketreningssesongen er i gang, og vi kjører samme opplegg som tidligere: To runder med effektiv sirkeltrening som varer i ca. 1 time. Møt ferdig oppvarmet.
Tid: Onsdager kl. 19:00 (første gang 21.10.)
Sted: Høknes ungdomsskole. NB! Oppmøte ved hovedinngangen.
Ansvarlig: Anita Hoddø / Jan Sverre Fjærli.
Pga. koronarestriksjoner får vi ikke benytte garderobene. Ta også med egen matte (hvis du har).
Treningene er åpne for alle - velkommen

Fredrikstadmarka rundt 2020

Espen Fiskum løp inn til tredjeplass i skogsløpet Fredrikstadmarka rundt i dag! Den 20 km lange runden regnes som en av de virkelige klassikerne blant norske skogsløp, og løpstrasèen har stort sett vært den samme siden starten i 1974. Til skogsløp å være er løypa lettløpt, med fine stipartier og gode grusveier.

5 km Hestmarka!

God deltakelse og mange sterke tider i det siste løpet i høstkarusellen. Ali Mohamed Hussein løp inn til den meget gode tiden 16:28 og var med det suveren i den kontrollmålte 5 km løypa i Hestmarka. På de neste plassene fulgte Magnus Solbakk (17:20) og Grethe Tyldum (17:50), som dermed vant kvinneklassen foran Lisa Dahle Erichsen (19:30). 

Norgesløpet

Mange gode resultater fra namdalløpere på Norgesløpet, der det også var innlagt NM på halvmaratondistansen.
På 10 km løp blant annet Tom Roger Vege-Tangen inn til seier i M50-54 med tiden 34:55. Erik Grimstad løp inn til 1:12:18 og solid pers på halvmaraton.

Trondheim Skogsmaraton

Hilde Borkmo løp inn til andreplass i K45-49 da det i dag ble arrangert halvmaraton i Bymarka, Trondheim. Mattis Amundsen, Georg Lande og Ola Krystad løp alle halvmaraton og gjorde sterke tider i den krevende løypen.

Klompen opp!

Ulf Indgaard (7:07) og Julie Lysberg (8:55) var raskest da fellestarten av Klompen opp ble gjennomført. Indgaard tok en knepen seier foran Are Fossheim (7:11), mens Hannah Fossheim (9:16) var den som var nærmest Lysberg. I alt mange gode tider, der hele fem av herrene løp på tider på 7-tallet! 

Bråtesten!

Mattis Amundsen og Martin Reppen løp på henholdsvis 21:30 og 21:37 da det 5 km lange motbakkeløpet Bråtesten ble gjennomført i kveld. Didrik Tønseth var raskest med tiden 18:53.

Nidarø rundt!

Sterk 5 km av Georg Lande da han tirsdag kveld løp inn til tiden 16.43 i det første løpet i trøndersk vinterkarusell.

Foto: Jan A. Aunes sportsfoto

Namdal Løpeklubb
Harranesveien 19
7818 Lund

Telefon

976 34 695

906 70 299

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon

© 2018 Namdal løpeklubb, laget med Wix.com